Ηλεκτρολογικές Εγκατάστασεις

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, οικιακών και επαγγελματικών χώρων, από το αρχικό στάδιο κατασκευής, αλλά και μετατροπές στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Καλωδιώσεις, τοποθέτηση πινάκων, διακοπτικού υλικού, φωτιστικών, γειώσεις, αποκατάσταση βλαβών, έκδοση πιστοποιητικού για τη ΔΕΗ (Υ.Δ.Ε), αλλά και …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαινίσεις Οικιακών & Επαγγελματικών Χώρων

Υποδεικνύοντάς μας τις επιθυμίες – ανάγκες σας, σε συνάρτηση με τις διαστάσεις του χώρου, προτείνουμε και εφαρμόζουμε λύσεις για γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουζίνα – Ντουλάπα – Πόρτα – Πόρτες Ασφαλείας

Μέσα από μεγάλη γκάμα δειγμάτων, επιλέγοντας τους κατάλληλους χρωματισμούς για το είδος που σας ενδιαφέρει , δίνετε άλλη πνοή και αέρα στο χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα Ασφαλείας

Άμεση λύση για την αποφυγή ανεπιθύμητων επισκεπτών (ληστών), σε οικίες – καταστήματα, με την εγκατάσταση συναγερμού – καμερών, με έγκαιρη ειδοποίηση, αλλά και ακόμα πιο εξελιγμένες λύσεις για εταιρίες, πολυώροφα συγκροτήματα γραφείων όπως είναι ο έλεγχος θυρών. Παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου ακόμα και από απομακρυσμένο χώρο για όλες τις παραπάνω εφαρμογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκθεσιακά Περίπτερα

Με στόχο την επιβλητική, καλαίσθητη, εντυπωσιακή παρουσία, αναδεικνύοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εκάστοτε εκθέτη, αναλαμβάνουμε την πλήρη αποπεράτωση του περιπτέρου από το σχεδιασμό εώς και την υλοποίηση του με την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές

Για οποιαδήποτε κατασκευή μεταλλίκη η ξύλινη, σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, π.χ. πατάρια, ράμπες οχημάτων, ράμπες ΑΜΕΑ, σιδηροκατασκευές, χωρίσματα, ηχητικά panels, επενδύσεις τοίχων, πέργκολες κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξηρά Δόμηση – Γυψοσανίδες

Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών, μελέτη – σχεδίαση του χώρου από έμπειρο διακοσμητή , σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας, κατασκευάζονται με αυστηρά και μόνο ποιοτικά – επώνυμα – πιστοποιημένα υλικά, από καταρτισμένους τεχνίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σιδηροκατασκευές

Σε πολλά σχέδια επιβλητικές και καλαίσθητες κατασκευές όπως κάγκελα, φράχτες, πέργκολες, σκάλες, ράμπες, διάφορες διακοσμητικές κατασκευές, πατάρια κ.α. μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη – επιθυμία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα Αλουμινίου

Πολλές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας, ηχομόνωση – θερμομόνωση, με επώνυμα πιστοποιημένα υλικά σε πολλούς χρωματισμούς, πόρτες και παράθυρα επάλληλα, ανοιγόμενα, σίτες, πατζούρια συρόμενα, ανοιγόμενα, ρολλά, μηχανισμούς, ροδάκια κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξύλινα Δάπεδα – Παρκέ

Νέες κατασκευές, πατώματα laminate, δάπεδα ειδικών απαιτήσεων, ξύλινα δάπεδα, παρκέ πατωμάτων, αλλά και συντήρηση, επισκευή – γυάλισμα παλαιών δαπέδων, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλιματισμός – Εξαερισμός

Με έδρα την Καλλιθέα προσφέρουμε αναλυτική μελέτη στον τομέα του κλιματισμού και του εξαερισμού σας, λαμβάνοντας υπόψη εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε από μια οικία μέχρι μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ