Περιγραφή

Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών, μελέτη – σχεδίαση του χώρου από έμπειρο διακοσμητή , σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας, κατασκευάζονται με αυστηρά και μόνο ποιοτικά – επώνυμα – πιστοποιημένα υλικά, από καταρτισμένους τεχνίτες.
Διάφορες κατασκευές καμπύλες ή ευθείες, όπως οροφές, κρυφοί φωτισμοί, δοκάρια, χωρίσματα, διακοσμήσεις με γύψινα διακοσμητικά, αλλά και κατασκευές όπως ηχοφραγές, ηχομονωτικά χωρίσματα, πυράντοχα χωρίσματα, εξωτερικές επενδύσεις τοίχων με τσιμεντοσανίδα κ.α. μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτησή σας.

Εφαρμογές

Τόσο οι γυψοσανίδες όσο και οι τσιμεντοσανίδες μπορούν να εφαρμοστούν και να καλύψουν κάθε είδους δομική αλλά και διακοσμητική ανάγκη. Ειδικότερα οι γυψοσανίδες είναι κατάλληλες για  ειδικές κατασκευές όπως ράφια, αρχιτεκτονικά σχέδια, κρυφό φωτισμό, τζάκια, θόλους κ.ά. Επιπρόσθετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή διαχωριστικών τοιχοποιιών ενώ μπορούν να βαφτούν, να επενδυθούν, να μονωθούν και να συνδυαστούν με ειδικό φωτισμό. Οι πλάκες γυψοσανίδας αναλόγως των απαιτήσεων διακρίνονται σε:

  • Γυψοσανίδες απλές για εσωτερικούς χώρους
  • Άνθυγρες – με μεγάλη αντοχή στην υγρασία π.χ. για μπάνια η εξωτερικούς χώρους
  • Πυράντοχες – για επενδύσεις – διακοσμήσεις τζακιών – πυροδιαμερισμάτων
  • Διάτρητες – που προσφέρουν ηχοαπορρόφηση και καλύτερη ακουστική
  • Ινογυψοσανίδες για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα

Δείτε έργα μας

Καλέστε μας

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να δώσουμε τη λύση στο 210 9404427 για οποιαδήποτε πληροφορία και να απαντήσουμε στις απορίες σας.